17.05.14

//SHORTS DAG

IMG_2254

STATUS Billedet er egentlig fra i morges for sidder lige pt på min skole, som er det eneste sted jeg kan komme på nettet. Som I kunne læse jer til i mit tidligere indlæg, så er den helt gal med internet forbindelsen derhjemme. Mit skift fra Yousee til TDC skulle nemlig vise sig ikke at være så let som først antaget.  Det betyder, at jeg er utrolig meget bagud med mine indlæg, jeg har blandt andet en masse lækre produktanmeldelser jeg skal fortælle jer om, og for det ikke skal være løgn, så venter bloggens hidtil største give-away lige rundt om hjørnet. Men forhåbentlig får jeg net på mandag når teknikeren kommer på besøg for anden gang. (wish me luck, pleeease).

Nu klokken snart halv otte, så tror jeg vil pakke min taske og cykle hjemad, følte egentlig bare lige jeg ville give en update på situationen som forhåbentlig bliver bedre fra næste uge. Og så der vist ikke så meget andet at sige end at jeg har fødselsdag i morgen! ÅH ÅHH..

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17.05.14