/FANTASTIC FOUR

Søndag

IMG_1666
God eftermiddag! Jeg sidder og slapper af i køkkenet, hører radio og nyder 2 perfekte æg og en varm kaffe, så nemt kan det gøres og en søndag lige efter mit hovede. Tillod mig at sove dejlig længe da jeg har en aftenvagt i Magasin i aften fra kl. 16-22. Til de af jer der ikke ved det, så er det sidste dag med Super Bazaar og der er virkelig mange gode besparelser stadigvæk, så kom endelig ind og sig hej! Især i make-up afdelingen er jeg selv gået lidt amok med blandt andet mærker som Embryolisse og MAC.

Hav en dejlig søndag x

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

/FANTASTIC FOUR