PERFEKT LYD

VITA LIBERATA

IMG_1728
ANBEFALING I sådan et regnvejr som det er i dag, er der vidst ikke andet for end at fauxe lidt sommerglød. Jeg har hørt så meget godt om Vita Liberata efter de sidste år vandt årets serie ved Danish Beauty Award, så deres produkter skal selvfølgelig lige testes af. Jeg smurte mig ind i deres Tinted Self Tan Gel efter badet i morges, og allerede nu har jeg den lækreste gyldenbrune glød. Er kommet frem til, at det fungerer allerbedst for mig med tanning der indeholder guidefarve. Det er nemlig så meget nemmere at smøre ud når du kan se hvordan farven påføres på huden med det samme og du undgår dumme overraskelser og ready to go med det samme. Gelen er 80 % økologisk og rig på naturlige ekstrakter, og egner sig perfekt til tør hud da produktet er ekstra fugtgivende. Perfekt til tørre ben, og så er den uden duft, alkohol og parfume. Den koster 199 kr. og fåes i tre forskellige farver, så hvis man er lys i huden vil jeg klart anbefale den med én stjerne til ansigtet og den med to stjerner til kroppen.

   

1 kommentar

  • Rikke

    Hejsa :) har længe tænkt mig at prøve denne selvbruner, og har kun læst godt om dette produkt, men hvad er forskellen på face og krop selvbruner, er det ikke det samme som er deri, og kunne man evt ikke tag en til kroppen, og blande med body lotion inden man påføre det i ansigtet, tænker lidt at til både og, vil være penge ud af vinduet, og det egentligt handler om penge for en og samme produkt ? :) Klem Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFEKT LYD