/DECOR WISHES

WHAT I’VE BEEN DOING

lately

Godmorgen derude! Jeg har for tiden drøn hamrende travlt med eksamensprojekt – men derfor skal I alligevel ikke snydes for en kort opsummering over de seneste par dage.

1: Jeg har drukket forfærdelig meget vitaminwater. Der er kommet med en ny god smag som ovenikøbet er fyldt med koffein. (win win her i eksamensperioden!)

2: Så har jeg testet Vita Liberata og deres self-tanning. Er meget imponeret, især over gel’en til kroppen.

3: Jeg har skam også trasket rundt i mit Cecilie Copenhagen sæt og min nye Furla taske som I nok skal få et nærmere blik på meget snart.

4: Derudover har jeg hovedkulds forelsket mig i det franske mærke ‘Kure Bazaar’ som laver de smukkeste lakker. Disse tre er mine favoritter her i maj.

5: Sidst men ikke mindst har jeg nærmest boet i dette ovenud komfortable sæt fra Magasins eget mærke. Fik det på 50 % og måske der stadig hænger lidt tilbage.. Ved godt at man ikke rigtig kan se detaljerne ordentligt på billedet, men der er fine detaljer og pæne snit!

   

5 kommentarer

 • Ida

  Virkelig fint lille indlæg :)
  Og lækkert sæt – hvad er navnet på det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hvor dejligt – det jeg glad for at høre du syntes :) Sættet bliver lavet af en pige der hedder Cecilie Jørgensen og selve mærket hedder vidst bare Cecilie Copenhagen. KH C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Tak for hurtigt svar :) det er også super pænt – men tænkte mere omkring sættet fra magasin? Hvad style navnet er der :) og er det med små prikker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Åh sorry! My bad.. Misforstod dit spørgsmål :-) sættet fra magasin er nemlig med små hvide prikker! Og så er der sort kant ned langs siden på bukserne. Og ved skulderen på blusen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Tak for hurtigt svar :)

   Men jeg tænkte mere på sættet fra magasin, det ser så fint ud. Er der et style navn på det, og er det med prikker? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/DECOR WISHES