//OUTFIT

Depend Gellack

IMG_3632IMG_3840
EYES ON Okay, tøser! Er I klar til en anbefaling.. Jeg er helt oppe og kører over dette vidunder produkt fra Depend som jeg prøvede for første gang i sidste uge. Selve sættet koster 385 kr. i Matas, og så kan man selv købe gellack farverne seperat bagefter. Jeg købte en klassisk rød, (Ferrari Red) da jeg er helt vild med de røde farver for tiden. Man skal lige læse manualen godt igennem inden man starter, men når først man er i gang er det som en leg. Det tog 30 min, men så er neglene altså også HELT klar til at begå sig i den store verden. Billedet er taget 5 dage efter jeg lagde det, og de lover altså en holdbarhed helt op til 2-3 uger.. Glæder mig til at se hvor lang tid de kan sidde på mine negle :-) I længden er det ihvertfald en klart billigere løsning at gøre det selv, end hvis du skal have lagt shellack eller gellack hos en prof. hvor man hurtigt må slippe 350 kr for bare en gang. Et ekstra bonus er, at hvis man kæmper med negle som er skrøbelige (som mine) så er Gellack rigtig god til at beskytte dem, fordi neglene har mulighed for at vokse uden at knække eller revne.

Nu er jeg så lidt vild for at høre om I har prøvet Depend Gellack og hvad I syntes? Spørgsmål, tips og råd er også meget velkommen.. Bring it on :-)

   

13 kommentarer

 • Håber det holder godt så! :) Tak for tippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Håber jeg også. Indtil videre har jeg kun hørt positivt om alle der har prøvet det :-) Så det lover godt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg elsker det også, får desværre ikke brugt mit så ofte, da jeg synes det er motherf***er irriterende at få af igen bagefter! :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg er stadig ikke nået til det punkt hvor det skal af.. Er lidt spændt på det. Fik at vide at det bedste var at lave en skål med varmt vand og så Depends olie som skulle opløse neglelakken. Nu håber vi det virker :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cathrine
  Ja det er nemlig helt fantastisk! Jeg har selv brugt det non-stop siden jeg fik det i julegave. Men pas på! Der er mange kemikalier i lakkende, som er meget allergi fremkaldende. Jeg er selv blevet meget allergisk overfor det. Jeg fik små blære som kløede omkring neglene og min tommelfinger negl var ved at gå løs. Så lige nu bruger jeg det slet ikke, men synes nu stadig at det er super smart. Man skal bare bruge det med måde og ikke non-stop som jeg gjorde!
  Knus Cecilie Krog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Cecilie,
   Tusind tak for din kommentar – men det lyder sørme ikke rart med den allergiske reaktion. Tror det er rigtig vigtigt som der også står i brugsanvisningen at der ikke kommer noget lak, hverken top eller base på selve huden omkring neglen. Og ellers tror jeg du har helt ret i, det er allerbedst at gøre det med måde og give neglene et par “hvile-dage” KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   Hold da op, jeg er glad for at læse at du har oplevet det, misforstå mig ikke. Men jeg har brugt det i over et år nu uden problemer og har haft hviledagen uden lak og alt det der. Men sidste gang jeg lagde det på, fik jeg nøjagtig samme reaktion! Så er glad for at det ikke bare er mig.
   Men så må der jo bare være noget om det de siger med de allergiske reaktioner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Puha, det lyder ikke særlig rart Diana. Så du fik små blære rundt om neglene eller hvordan? De har jo haft trukket produktet væk fra markedet, men de er netop kommet tilbage i handlen i bl.a. Magasin, så går stærkt ud fra det er helt godkendt. Men der er måske bare nogle der får en reaktion, ligesom med hårfarve osv. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Christensen

  Hejsa :)

  Jeg var også helt vild da jeg prøvede mit for første gang i lørdags, synes det var mega Nice! Men så i dag gik jeg ind i Matas for at købe en ny farve og fik så af vide at de ikke måtte sælge produktet længere fordi at Sverige havde trukket produktet tilbage, pga den store risiko for allergier. Det er virkeligt surt! :( Håber det bliver tilladt at sælge i Danmark igen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Christina,

   JA det samme her. Blev SÅ trist, da jeg overhovedet ikke har oplevet nogle former for allergi. Håber virkelig også det bliver tilladt igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Hej alle :)! Da jeg ikke får brugt mit nok, så sælger jeg alt hvad jeg ejer til 600kr
   Jeg har Startsættet og fire farver og et manicure sæt og selfølgelig en renover :)
   Det er som nyt da jeg som sagt ikke får det brugt. Og jeg har altså aldrig oplevet nogle reaktioner :)
   Min mail er Laurawaldorf@hotmail.com – hvis der er nogle interesserede

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har skrevet lidt om min mindre gode oplevelse med Depend Gellack kit på dette link :)

  http://sophiespetzler.bloggersdelight.dk/2014/08/depend-gellack-og-allergi/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Var rigtig glad for løsningen med Depend gellack, som afløser til gele negle. Men efter noget tid begyndte jeg at få hævede og ømme fingerspidser, neglene løsnede sig og blev sorte, kraftig og kløende udslæt forskellige steder på kroppen. Nu hører jeg i dag at, ihvertfald Matas, har fjernet varen fra hylderne efter miljøstyrelsens anbefalinger. Rigtig mange er på kort tid ramt af allergi overfor produktet, og har for nogens vedkommende måske pådraget sig livsvarig allergi :( jeg har stadig svært ved at bruge almindelig neglelak selv om jeg køber den allergivenlige. Får ømme negle og må tage lakken af og det er jeg rigtig ked af. Så måske har jeg for altid ødelagt min mulighed for neglelak :( søgte faktisk på produktet da det kom frem, men fandt ingen advarsler, og ved forespørgsel i Matas havde de også kun godt at sige om produktet. Så pas på! Det er nødvendigvis ikke en allergi der forsvinder når man stopper med at bruge lakken

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//OUTFIT