//DENIM-TALK

GOLDEN FAVES

smykker

PERLE FETICH Jeg har vidst ikke fået vist jer mine nyeste smykker. Ringen med perlen og det fine guldbelagte armbånd fra Jane Kønig er nemlig mine nye yndlings smykker. Åhh, jeg har i flere måneder sukket så dybt efter armbåndet, så er virkelig glad for det endelig er mit. Det er en perfekt kontrast til mine tynde ANNI LU perlearmbånd som jo er lidt mere girly og feminine. Perleøreringe er fra Julie Sandlau :-) Lige for tiden drømmer jeg også om nogle af ringene fra mærket Pico, jeg må vidst erkende at jeg har lidt af en smykke fetich for tiden.. Og de skal helst også have nogle perler på, haha.

   

3 kommentarer

 • Virkelig nogle lækre og fine smykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ihh, tak! Jeg syntes også min lille ydmyge samling er skøn :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lige fået armbåndet fra Jane Kønig. Det er simpelthen så smuk og matcher perfekt de andre guld armbåndene jeg har på.

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//DENIM-TALK