/MONDAYS HOT LIST

//HAIR CARE

Untitled-1

JUNI FAVORITTER  Jeg kan vidst ikke komme udenom, at der snart ikke er mere plads i min brusekabine for alverdens hårkure og shampooer. Det sidste stykke tid har jeg nemlig virkelig fået testet igennem, og det er derfor tid til at fremhæve hvilke produkter der bliver juni-favoritter. Tresemmé og deres hair & scalp serie er jeg blevet helt vild med, især deres conditioner og hårkur. De gør virkelig en forskel på håret, og uden at tynge det (vigtigt) bliver det stærkt, skinnede og sundt. Serien indeholder ingredienser der er tilpasset både hår og hovedbund, og er beriget med bla. solsikkerkerneolie , vitaminer og tea tree ekstrakt. Så til dem der ikke vil ofre en bondegård for shampoo & balsam så er denne budget serie god, og man får virkelig noget for pengene.

Kan heller ikke lave en juni-favoritter uden at nævne John Frieda og deres Extra Strenght serum som fortjener en stående applaus for de mange gange den har reddet mit hår fra en hårkrise. Produktet skal i håndklædetørt hår og tæmmer mit krusede hår, derudover er det varmebeskyttende og beskytter mod fugt og giver det lækreste bløde og kontrollerede hår. Derudover er der nylon-hårbørsten fra Moroccanoil som jeg kun fornyligt har stiftet bekendskab med, men allerede holder meget af. Børsten er konstrueret af materialer af høj kvalitet med keramiske og ioniske egenskaber og den keramiske egenskab bevarer og fordeler varmen jævnt, mens de ioniske egenskaber afviser vand, hvilket reducerer tørretiden af håret. (win win)

Sidst men ikke mindst er der Kitsch hårelastikkerne, som jeg endnu ikke ejer, men skal have erhvervet mig! De skulle eftersigende være gode ved håret og dermed ikke skade og slide på håret når man har  det opsat. Derudover er de vildt fine at mikse med ens smykker på håndleddet. Er helt solgt i dem med glimmer ;-)

   

2 kommentarer

 • Jeg er også blevet så glad for John Frieda serummet! Jeg bruger den stort set hver dag, og den er altså også fantastisk i tørt hår før en tur med glattejernet :D Vil også gerne have fat i de hair ties, de er simpelthen så fine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja – den er jo SÅ god. Må indrømme jeg måske havde undervurderet produktet ved første øjekast. Men den kan virkelig noget :) Jaaaa <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/MONDAYS HOT LIST