GOLDEN FAVES

/IRO JAKKE

iro ramme
NEW IN Jeg spurgte i sidste uge om I kunne gætte hvad jeg havde købt på min collage. Det gættede I ret hurtigt – for det var nemlig denne smukke boucle bomberjakke fra det franske mærke Iro. Fik den heldigvis på udsalg, fandt den til en virkelig god pris på loftet.dk. En hjemmeside jeg ellers aldrig har handlet på før, men glædeligt gør igen. Jeg blev helt overrasket over hvor mange gode mærker de forhandler, og så har de fri fragt og 90 dages returret. Jeg var ret forvirret om det skulle være med sorte striber, eller denne med farver. Sort passer bare til mere, men det var alligevel som om den var ‘meant to be’, da den så kom på, og  jeg kan jo også godt lide farver, så forhåbentlig var det det rigtige valg :D

   

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLDEN FAVES