//HAIR CARE

//OUTFIT

dagens

jakke IRO bukser ASOS espadrillos MAGASIN solbriller MONKI

OUTFIT Sådan så jeg ud i sidste uge mens der stadig var en lille solstråle på himlen. Lige nu nyder jeg søndagen med tømmermænd og en chokoladekage i ovnen alt imens regnen drypper udenfor. Jeg skal absolut ingen steder i dag og det er virkelig en dejlig følelse. Selvom jeg har sommerferie fra mit studie har min kalender alligevel været helt fyldt, så jeg glæder mig til at gå en ny uge i møde med lidt mere ro på :) Jeg vil også virkelig gerne på en spontan rejse i slutningen af juli, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvor turen skal gå til. Det kunne både være Berlin, London og Barcelona eller måske endda Italien eller Grækenland. Åhh – vil bare gerne lige lidt væk fra Danmark, kender I ikke det??

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//HAIR CARE