/JUST ORDERED

//STANNY LOVE

IMG_2491IMG_2473

EYES ON Jeg ved snart ikke hvor langt til jeg har sukket dybt efter disse Stan Smith banditter. Alle steder jeg kiggede var de udsolgt i min størrelse. Men men, nu er de endelig mine. Og i den fantastiske røde farver! Jeg købte dem på sneakersnstuff i sidste uge, så måske man kan være heldig der. Bukserne er forresten de hvide boyfriend fra ASOS jeg linker til i nedenstående indlæg. De kom allerede i går, og jeg bestilte dem torsdag. Det kalder jeg hurtig levering!!

GOD SØNDAG <3

   

4 kommentarer

 • Josefine

  Hvor er de bare fede!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak Josefine. Jeg er også SÅ glad for dem kan du tro :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  De flotteste sneaks, er så forelsket!
  Har selv ledt efter et par hvide + sorte boyfriend. Hvordan er de i str.? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg tog boyfriend bukserne i en str. 10. De er lidt stramme i livet, men ret løse i lårene.. Giver det mening ;-)?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/JUST ORDERED