//VIND SKIN FOOD FRA WELEDA

/WHITE JEANS

IMG_2587IMG_2601

Jeans ASOS sneakers ADIDAS bluse H&M taske FURLA solbriller MONKI

EYES ON Jeg har egentlig haft det lidt ambivalent med de hvide jeans, det var som om jeg mentalt lagde dem på hylden dengang jeg smed mine hvide, stramme Miss Sixty bukser ud. Men sjovt nok er jeg nu igen iklædt de hvide rør. Denne gang i form af et loose fit og et lille opsmøg, og jeg syntes det fungerer helt fint og giver et klassisk og enkelt udtryk. I aften skal jeg til et event hos frisør Rodian & Rodian hvor Redken skal lege lidt med mit hår. Er pææænt excited!

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

//VIND SKIN FOOD FRA WELEDA