- SOMMERHUS -

– ENAMEL COPENHAGEN –

enamelGOLDEN TOUCH Jeg er dedikeret guld-pige når det kommer til smykker. (har en liiiille smule oxixeret) men ellers vælger jeg altid guld. Og nyeste skud på stammen er fra det danske smykkemærke Enamel. De laver en masse forskellige styles og jeg er især vild med deres enkle og minimalistiske design der samtidig har et stærkt udtryk til virkelig gode og tilgængelige priser! Halskæden på billedet er en “endless” kæde uden lås og man kan selv vikle den 2-4 gange rundt. Jeg er ret vild med at vikle den alle fire gange rundt og så har den de to små runde enamel drops som giver den fineste detalje til en helt plain hvid t-shirt.

Nu vil jeg gøre klar til aftensmad på grillen. Det kommer til at bestå af grillet majs og oksefilet tilsat en frisk sommersalat. Mmmmh.. Du danske sommer, jeg kan altså godt lide dig !

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- SOMMERHUS -