- ENAMEL COPENHAGEN -

LOOK OF THE DAY

mango jakke1

Ph: Andreas Vejlstrup

I sidste uge gjorde jeg mig et nyt denim-kup bestående af denne lækre sag fra Mango. Det var Katrine og hendes nyopstartede blog Shopkat, der gav mig tippet. (TAK!) Den røg fluks i den virtuelle kurv og 3 dage senere var den hos mig. Det er vidst ikke nogen hemmelighed at jeg har sukket længe og dybt efter Isabel Marant Karlen jakken, så der var absolut ingen tvivl om at denne kviltede denimjakke, er den perfekte erstatning når nu Karlen er udsolgt all over.

   

17 kommentarer

 • Hvor er den bare pæn! Den kunne jeg også godt overveje :-) Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg har taget en medium – den er liidt bred over skulderne. Men ville gerne have den er lidt oversize/loose i det :-) Kan godt forstå du overvejer den.. Er allerede mægtig glad for den :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er den bare perfekt! Jeg er ogsaa helt solgt, tror jeg skal se om jeg kan finde jakken i Italien om et par uge, de havde den nemlig ikke i butikken her i Bristol. Mht. IM jakken, saa var den super flot, men havde altsaa en virkelig daarlig pasform, saa synes da helt sikkert denne er langt bedre. BTW, mega flot billede og kvalitet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tror også lige den er kommet ud på hjemmesiden, så der går nok lige lidt tid. :-) Og TAK, det er en ven der tog billedet.. Syntes også det blev super fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fed! Og virklig flot billede mht. til kvalitet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  Hvor er du sød!! Møs til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gorgeous outfit! Really like the sandals

  X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var alligevel også noget af et lækkert køb! :) Den er så flot og rigtig pæn til dig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo en virkelig lækker jakke! Den kunne jeg godt overveje selv ;) Vild med dit outfit og de lækre sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækkert outfit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Håber rigtig meget at du ser denne kommentar – jeg er nemlig ved at klikke den hjem nu men er så usikker på størrelsen. Hvad plejer du normalt at bruge? Jeg plejer at bruge 38 i det meste, men er meget usikker på om at jeg skal snuppe en M eller L. Hvad er din erfaring med størrelserne fra mango? Håber at det er okay at jeg spørger her :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Kathe. Det kan du tro jeg gør :-) har netop også set din mail! Jeg har en medium, så vil helt klart sige du skal tage en large hvis du gerne vil have den lidt loose :-) kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathe

   Tusinde tak for svar – er helt vild med den så mit shoppe hjerte gik helt i spåner da jeg ikke vidste hvilken størrelse. Jeg snupper en L, og håber på at den kommer til at sidde lige så godt som din :-) God mandag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Sige bare til hvis du blive træt af den en dag så vil jeg købe den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- ENAMEL COPENHAGEN -