/MONDAYS HOT LIST

PIECES SANDALER

IMG_4358

 NEW IN Der gik ikke mere end 2 dage fra jeg bestilte til de der lækre basser lå i min postkasse. SKØNT – elsker hurtig service, (og fri fragt) og det gør at man har lyst til at handle der igen. Jeg havde mine nye sandaler på 10 timer i streg igår på arbejdet, og ikke en eneste vabel eller irritation. Så I kan nok regne ud at de er SÅ behagelige at have på og ligeså bløde og comfy som de ser ud. De er stadig tilbage i nogle størrelse, og kan kun købes online. Køb dem her.

   

5 kommentarer

 • Julie

  Hvordan er de i størrelsen ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeg er en ren 38 – og købte en 38 :-) De passer mig helt perfekt. men HVIS jeg skal sige noget, så er de måske mere til den lille side end den store. Giver det mening? Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok fine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uff de er godt nok populære de her fine sandaler -købte dem selv i går og kan se at de er på næsten alle større blogs i dag: ) Glæder mig meget til at modtage dem, især nu hvor du siger de er så behagelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ha ha – ja det opdagede jeg også ;) Det kan jeg godt forstå :-) x

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/MONDAYS HOT LIST