THE BLUE SHIRT

– POWER BANK GADGET-

IMG_1006NEW IN I sidste uge fik jeg mig denne lille smarte oplader fra Tezzo.dk. Den er som skabt for en som mig, hvis telefon selvfølgelig ALTID går ud på de vigtigste tidspunkter og aldrig kan holde strøm en hel dag fordi jeg bruger alt alt for lang tid på Instagram, WordPress, Mail osv. Anyways – er virkelig blevet glad for den såkaldte powerbank, og den har allerde reddet mig et par gang. Den kan lades op fra computeren og så er den good to go! Perfekt at den er så lille og handy, at den være i selv den mindste clutch ;-)

   

2 kommentarer

 • Rasmus Kristensen

  Hey!

  Jeg ville høre om den giver dig en fuld opladning på din mobil?

  For inde på Tezzo’s hjemmeside står der at det giver en fuldopladning, men ikke noget om hvor meget strøm der er på batteriet.

  Min kæreste sendte mig lige linket, men lidt svært at lurer om den kan oplade en Iphone 5 der fks. skal bruge cirka 2500mAh – For at blive helt opladt (målt ved 5v – super nørderi)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Rasmus. Jeg har en IPhone 4S og når jeg har ladet min powerbank op kan den lade min mobil helt op, præcis som der står på hjemmesiden. Desværre har jeg slet ikke stor nok teknisk kompetence til at kunne give et mere uddybende svar :-) Men du kan prøve at skrive til Tezzo – er sikker på de kan svare på det! Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BLUE SHIRT