- KEEP IT SIMPLE -

– SOMMERHUS –

collage12

Skjorte AIAYU stråhat OTHERSTORIES trusser NORTH sandaler ANCIENT GREEK armbånd ENAMEL bog RIZZOLI
EYES ON På onsdag vender jeg endelig snuden mod Rørvig hvor jeg skal tilbringe et par afslappende dage i sommerhus med familie og venner. Behøver jeg sige at jeg glæder mig?

Den kommer til at stå på ægte sommerhus idyl, og kan slet ikke vente med at spise frisk fisk fra fiskehandleren på havnen. Jeg skal selvfølgelig også have en masse gode bøger med, samt en fin stråhåt til  at give skygge hvis solen brager frem. Jeg har længe ledt efter den perfekte løse skjorte og denne fra Aiayu består mine krav til perfektionen, og så jeg gad jeg altså godt mikse dem med disse lækre lædersandaler fra Ancient Greek i rød. x

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- KEEP IT SIMPLE -