-HELLO HELLO-

– SUPER SERUM –

IMG_4209

BEAUTY TALK Det er på tide at komme til bunds i jagten på den perfekte serum, så jeg har den seneste tid prøvet en masse forskellige produkter. Her ser i mine 5 absolutte favoritter som jeg har inddelt efter priskategori. Og så sidder du måske og tænker? Jamen hvad er en serum, og hvordan skal den bruges? Så allerførst en kort introduktion.  Til dem der er lidt i tvivl om hvad en serum helt specifikt er, så er det et tillægsprodukt til din almindelige hudplejerutine. Man kan fx. bruge produktet i de perioder man føler, at huden trænger til ekstra pleje. Serummet, som er et absorberende koncentrat, skal kommes på ren hud inden din normale creme, og kan bruges morgen og aften eller en af delene. Det absorberes lynhurtigt og når dybere ind i huden hvor den aktiverer cellerne, de fleste serum på markedet er designet til at give din hud et boost af nærig, beskyttelse og fugt, samt at reducerer rødme i huden og mindske synligheden af porer.

SkinCeuticals Serum 10. Jeg er helt oppe og ringe over dette produkt. Det kan godt være den koster en “lille” sjat, men tilgengæld er deres produkter så effektive, at de er godt supplement til Restylane og Botox. Helt ideel til følsom hud og hjælper med at reducere fine linjer og hudens spændstighed. Serum 10 er proppet med antioxidanter og neutraliserer frie radikaler, beskytter mod miljøskader og hjælper med at forhindre tidlige tegn på ældning, og så har det også en god effekt på acne. Koster 890 kr.

Jurlique. Herbal Recovery Advanced serum. Denne serum er en koncentreret anti-aging serum, fyldt med over 18 botaniske ekstrakter. Den reducerer synligheden af fine linjer, styrker elasticiteten og genopbygger, samt bevarer til en smuk udstråling. Jurlique serum har et højt indhold af antioxidanter, som også er med til at beskytte og bidrage til en ungdommelig glød. Produktet er biodynamisk og fri for syntetiske ingredienser, der giver hudirritationer. Denne serum ligger også i den dyre ende, men for 485 kr, for du tilgengæld også et produkt der er utrolig effektivt. Koster 485 kr.

Beauté Pacifique. Submersive Serum Paradoxe har en fantastisk evne til både at trænge dybt ned i huden samt udfylde små porer og ujævnheder i hudens overflade. Ligesom SkinCeuticals bekæmper den også frie radikaler. Jeg syntes den er helt perfekt at bruge inden jeg lægger make-up da den udfylder porer og spots. Den er meget effektiv og utrolig drøj, så brug endelig ikke for meget. Koster 395 kr og kan købes i Matas og Magasin.

Vichy. Idéalia Life Serum er en udglattende ansigtsserum, der giver huden smuk glød og skaber en ensartet hudtone. Rig på antioxidanter og indeholder endvideere hyaluronsyre, der virker fugtgivende og udglattende. Elsker især Vichy for deres skønne duft, og her er ingen undtagelse – duften hos Idélia er ren, klinisk og frisk. Den er velegnet til alle aldersgrupper, og er god til den sensitive hud som jeg selv har.  Vichy Idealia Life Serum koster 339 for 30 ml og kan købes på Apoteket.

Plaisir. 3in1 serum. Intensiv serum med bl.a. 3-dobbelt hyaluronsyre kompleks, der mindsker rynker og genopretter fugtbalancen og giver en mere spændstig hud. Plaisir er uden parabener eller parfume og dufter mildt og efterlader huden perfekt fugtet uden at fedte. Jeg vil helt klart anbefale denne serum til dem der ikke ønsker at kaste flere hundrede kroner efter en creme, men alligevel gerne vil se en effekt, for man får virkelig noget for pengene her. Den koster 149,95 kr og kan købes i Matas.

   

2 kommentarer

 • Jeg er lige begyndt på Idéalia og synes virkelig, den gør noget! Har haft den skønneste glød i ansigtet de seneste dage, og det må næsten være den, der har gjort det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Dejligt at høre :-) syntes generelt en god serum er guld værd, fordi den netop giver fugt og glød til huden xx

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-HELLO HELLO-