CULOTTE SHORTS

– SWIM READY –

sun

 

(aff.link) bikinisæt ZIMMERMAN overdel MIKOH underdel ERES  solhat FRENCH CONNECTION

SUMMER – åhh, jeg er TOTALT i sommerstemning. Vil gerne ud og rejse NU (!), spise italiensk is, drikke kold hvidvin, spise tapas, gå lange ture på smukke strande og fordybe mig i en god krimi. Jeg har heller ikke fået købt mig dette års bikini endnu, og overvejer virkelig en af ovenstående. Selvfølgelig sat sammen med denne store solhat, som jeg er faldet pladask for. Kan I have en god fredag og husk nu I stadig kan deltage i konkurrencen om 4 lækre hårplejeprodukter fra Redken xx

   

4 kommentarer

 • Amalie

  Ved du hvor badedragten på modellen er fra? Eller ved du hvilket magasin det er bragt i? Jeg er nemlig helt vild med badedragten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Nej desværre Amalie. Den er jo SÅ pæææn! Ville ønske jeg vidste det – men billedet er fundet på pinterest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Efter lang tids intens søgen på, hvor den er fra, har jeg fundet ud af, at den er fra LANVIN :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CULOTTE SHORTS