- LAST NIGHT -

NEW HAIRCUT

IMG_4827
Har ikke fået vist et ordentlig billede af min  nye frisure, så here you go. “Short hair, don’t care”, er det ikke det man siger? Helt ligeglad er jeg dog ikke,  pyhaa.. Jeg syntes godt nok der er røget meget af, kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har haft så kort hår. Nogle gange føler jeg mig lidt som “Arne Nougatgren” (LOL!) og andre dage er jeg glad for det, kender I den følelse?? Anyways.. det nok bare en tilvænning! Blusen er fra Iro og var blandt andet det jeg købte i fredags i den HELT nyåbnet Iro butik på strøget som forøvrigt er mega lækker.. Jeg kunne købe mig fuldstændig fattig og måtte virkelig begrænse mig derinde. Næste køb derfra må være et par af deres jeans, de sidder uden lyv SÅ godt.. (prøvede 5 par, og de var alle sammen som syet til mig, host host)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- LAST NIGHT -