VIND 5.000KR TIL WOLFORD

PÅ BESØG HOS MUNTHE

IMG_0535 IMG_0536 IMG_0537 IMG_0538
EYES ON I går efter arbejde var jeg et smut forbi Munthe for at drikke en kaffe med Munthes søde PR-boss Michael samt gramse lidt på deres SS15 kollektion. Holy moly – hvor er det pænt! De har skabt et helt nyt univers og jeg er vild med det. De har stadig  bibeholdt de klassiske munthe-print som vi kender, men selve kollektionen er blevet mere afdæmpet og brugbar til hverdag. Jeg er især vild med printet på nederdel og skjorte på billede nr. 2. og jeg glæder mig allerede til det igen bliver sommer. Når det så er sagt, så fik jeg også et lille kig på den kollektion Munthe har hængende i butikkerne nu, og gør jer selv den tjeneste at kig ind forbi deres butik en dag. Det er virkelig pænt og jeg har allerede fundet den jakke jeg skal gå med hele vinteren. I kan finde den her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 5.000KR TIL WOLFORD