SATURDAY STROLL

BROW PLUMPER

brow

EYES ON Denne brow artist plumper fra L’Oreal er en ny gel mascara for bryn og den nyeste innovation indenfor øjenbryn fra L’Oreal. Konsistensen der slet ikke klister sat sammen med den perfekte brush er med til at skabe den helt rigtige volume og farver hårene uden at tegne dem op. Den gør brynene fyldigere og holder dem på plads. Helt perfekt til en som mig der ikke vil have det for unaturligt, men også gerne vil have naturligt pæne bryn med en smule volume der holder hele dagen. Du kan købe den i Matas, Magasin eller på Nelly.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY STROLL