//SUNDAY

DO YOU KNOW GEORGE BEST

MUSIC Det er rigtig sjældent at jeg anbefaler musik her på bloggen – min primære ekspertise og interesse er jo mode og skønhed.! Men –  når det er sagt, så er der ikke nogen følelse der slår følelsen af at opdage ny GOD musik. Især den slags musik du får lyst til at danse til og kan høre igen og igen. Sådan har jeg det med George Best og deres synth-drevne 80er-univers anno 2014.  At jeg kender tre af drengene bag, gør selvfølgelig også det hele lidt sjovere. Jeg syntes de er skide seje og fortjener en lytter. Og mens vi er igang – så kig også forbi min nye yndlings DJ wod, som varmede op for drengene på Rust i lørdags.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//SUNDAY