/NY JAKKE OG EN LILLE UPDATE

Har jeg råd til det hele?

Et er at have masser af tøj og skufferne proppet med alle de nyeste trends. Noget andet er at have råd til det. Og derfor er det selvfølgelig vigtigt at have styr på sin økonomi så man ikke forkøber sig. Belært af bitter erfaring har jeg fx. opdaget vigtigheden af at have en budgetkonto og en opsparing. Det gør rent faktisk livet en lille smule lettere. Danske bank har rettet fokus mod det unge segment og hvis I har det lidt ligesom mig kunne det være I syntes denne video kunne være interessant !

Skærmbillede 2013-07-15 kl. 14.38.47

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/NY JAKKE OG EN LILLE UPDATE