COME AS YOU ARE

//DO DENIM

Untitled-1
EYES ON DENIM Er SÅ tosset med alle former for denim, det kommer vidst ikke bag på de faste læsere. Anyways, min søde veninde Katrine, som lige nu bor i Paris (jealous, much!?) deler vidst samme smag som mig. Mit hjerte bankende lige en ekstra gang da jeg så denne ovenud smukke kjole fra A.P.C på hende, og jeg overvejer om den skal klikkes hjem til mig. Så kan også vi matche på lang afstand! Du kan finde Kat’s blog lige HER, hun er så dygtig og jeg ret stolt over det er moi der fik hende overtalt til endelig at starte en blog, så vi andre har mulighed for få indblik i hendes stilrige garderobe. Juhuu.. god søndag xx

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COME AS YOU ARE