DO YOU KNOW GEORGE BEST

OKTOBER

IMG_1524
OUTFIT  Godmorgen.. Sikke et rigtig møg-vejr at starte en ellers dejlig måned med. Siden det står ned i stænger udenfor, tænkte jeg i hellere ville se et billede fra sidste uge. Kan ikke huske om jeg har flashet min nye adax-taske ordentligt på bloggen, men her kan I også se et lille glimt af den. Er så glad for den, og elsker de små Céline vibes, især guldlukningen som dog ikke ses tydeligt her på billedet. Anyways, oktober er en spændende måned for mig og jeg havde i går sidste dag i Magasin, det medfører at det nu er slut med at køre to jobs, hvilket må siges at være lidt af en forløsning. Dermed også sagt at jeg kan være helt klar til lancering af Fashion-post, som jo launcher i denne måned. I skal glæde Jer !! xx C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO YOU KNOW GEORGE BEST