WORK WEAR

ON MY MIND

blogfinal
MOODBOARD Jeg går og drømmer om tæpper, og især dette i fineste contemporary stil har fanget mit blik. Det ville pynte så fint i min lejlighed og særligt varme mine fusser her i den kolde tid. Acnes hairy taljebælte taler for sig selv – jeg vil bruge det til forbinde mine looks, og jeg forestiller mig at det ville matche smukt med denne kappe fra Zara. Gaelle Organic er den smukkeste og bedste bodylotion jeg har prøvet, og den pynter noget så yndigt på badeværelsehylden. Ringen fra Jane Kønig må nok forblive et ønske da prisen er lidt pebret, men derfor kan man jo stadig godt drømme lidt…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORK WEAR