PARIS GUIDE

PARIS GUIDE part 2

Alors, så er jeg, altså Katrine fra Shopkat, tilbage ved blogger-roret for at give Jer anden del af min guide til den ULTIMATIVE VENINDE TUR til PARIS. Som I måske har bemærket, er Cathrine travlt optaget med lanceringen af Fashion-post.dk, og jeg agerer derfor gæsteblogger over weekenden, så I stadig har lidt inspiration og læsning til søndagskaffen.

10401870_10152356339706879_3895397343013398234_n

Når du har dit PARISER CHIKKE OUTFIT på plads, er det tid til at planlægge, hvad du skal bruge weekenden på. Der er fire vigtige ting, du skal nå: 1. MAD 2. SHOPPING 3. KULTUR 4. BYTUR.

Næste gang Cathrine kommer herned for at besøge mig, vil jeg derfor tage hende med på følgende, så vi kommer omkring de fire must-dos:

1377213_10152356339956879_2666207934547975453_n

1 // MAD vi starter morgenen på pariser klassikeren CAFÉ CHARLOT med cappuccino (og cafe au lait til Cathrine), croissaint, blødkogte æg, friskpresset juice, lun baguette, smør og marmelade. Det er sådan, det skal gøres, når man er i Paris! Og alt skal ned, for vi har en lang dag foran os.

2 // SHOPPING når alt er spist, går vi målrettet mod ISABEL MARANT på Rue de Saintonge, som er en af vores fælles favoritter. Her shopper vi sikkert så meget, at vi ikke har råd til andet end highstreet for resten af turen (typisk os). Men, det gør ikke noget, for jeg ved nemlig, hvor ked af det Cathrine er over, at ZARA  har lukket sin butik på strøget. Næste stop på ruten er derfor butikken ved Rue de Rivoli, hvor jeg vil vædde med, at vi ender med at købe et par høje sko, som vi hopper i til aftenens bytur. Først skal vi dog lige igennem MARAIS kvarteret, nærmere bestemt MUJI, som er to andre highstreet favoritter, man ikke kan få derhjemme, og hvor vi skal shoppe pæne skjorter og lækker cashmere til ingen penge.

Før vi lægger shoppingen bag os, pit-stopper vi på RACHELS CAKES, som laver en helt fantastisk kaffe og syndige, mega lækre kager. Det er vi begge helt afhængige af. Så er der også ekstra energi til resten af dagen.

3 // KULTUR Og så står den på kultur – alt andet vil være en skam, nu hvor man er i Paris. Et af mine favorit gallerier er MUSÉE DE L’ORANGERIE, der ligger i smukke JARDINS DES TUILERIES. På den måde får vi os både en dejlig gåtur med udsigt til bl.a. Louvre og Concorde og samtidig set CLAUDE MONET udstillingen med de otte smukke malerier LES NYMPHÉAS.

På turen hjem til min lejlighed, stopper vi ved Canal Saint-Martin, der ligger i et af Paris mest hyggelige og autentiske områder. Her tager vi os da lige en ekstra kop kaffe to-go fra min lokale kaffe-pusher TEN BELLES.

4 // BYTUR Sidst men ikke mindst slutter vi dagen af på LE MARY CELESTE med champagne, østers og god stemning. Måske vi stopper forbi den hemmelige bar bag restauranten CANDELARIA for et par gode drinks. Og så skal vi ud at danse – gerne på klubben BADABOUM nær populære Rue de Charonne i 11. arrondissement. Dagen slutter på bedste maner med en hjemtur i den geniale taxa-tjeneste UBER, som jeg virkelig krydser fingre for kommer til Danmark.

Og det var vist det! Man kan overveje at dele dagen op i to, så man også kan nå forbi MERCI, A.P.C , VANESSA BRUNO, AMERICAN VINTAGE , ZADIG et VOLTAIRE, IRO, MAJE og SANDRO på shoppingturen.

Nu vil jeg ellers give roret tilbage til Cathrine, der vender stærkt tilbage i næste uge. Jeg håber, at I kunne bruge mine små tips til noget – det har ihvertfald været hyggeligt, at reportere hernede fra. Hvis I vil have mere fra Pariser-menuen, er I altid velkomne til at kigge ind forbi Shopkat. Og ellers kan det være, at vi ses i Paris?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS GUIDE