TOP THREE

PARIS GUIDE

10712919_10152354514411879_4841412517476599654_n

HELLO eller BONJOUR som man siger her i Paris, hvor jeg netop sidder og skriver dette indlæg: Mit navn er Katrine, og i denne weekend har jeg tyvstjålet blogger-roret fra min gode veninde Cathrine, da hun, som i måske har opdaget, er travlt optaget af arbejde og lancering af Fashion-post.dk

Cathrine og jeg har kendt hinanden i et års tid nu. Ikke længe, men det føles sådan (altså på den gode måde): Første gang vi mødte hinanden klikkede det bare, og siden da har vi kørt den bedste bff stil med kaffedates, byture og lange skypesamtaler, nu hvor jeg er flyttet udenlands. Vi har mange ting til fælles (navn, fødselsdato, arbejde og interesser), og så var det faktisk Cathrine, der fik mig overtalt til at starte min egen blog SHOPKAT, som jeg er hende evigt taknemmelig for.

MEN, det skal nu ikke kun handle om vores venskab… Kun lidt, for jeg har tænkt mig at lave et lille weekend tema: CATHRINE & KATRINE I PARIS – hvad skal man tage på, spise og shoppe, når man er på veninde tur i Paris? Og bare rolig, guiden kan bruges af alle: sæt blot dit og din venindes navn ind i ligningen, et voila, I er klar til en weekend i Paris på den pariser chikke måde.

Først starter vi med OUTFITTET (bien sûr) – hvad er det ultimative pariser chikke look? Her får I mit bud, som jeg ved, at Cathrine ville elske at hoppe i. Tilføj selv et par sko – både Cathrine og jeg ville sikkert hoppe i disse.

10392311_10152354514651879_2416527586795191889_n

Boyfriend jeans fra ZARA, stribet tshirt fra NØRGAARD PAA STRØGET, blazer i uld fra ÉTOILE ISABEL MARANT og bowlingtaske fra ZARA 

Husk at kigge med imorgen, hvor jeg giver dig mine bedste insider-tips til steder at spise og shoppe.

KH K

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP THREE