HEY THERE..

2 nye favoritter

IMG_3488 copy
EYES ON BEAUTY Jeg har fået 2 nye yndlings-venner som (no doubt) har fortjent en plads på min faste beauty-hylde. Det er disse to produkter fra JorgObé. Måske kender du mærket for deres populære sorte peel off maske? Den er også god – men disse to, og især scrubben slår mange af mine andre favoritter. Den indeholder blandt andet Echinacea (rød solhat blomst) som er en stærk antioxidant, der virker både bakteriedræbende og rensende, og som gør hudcellerne mere modstandsdygtige. (WIN) Derudover er der mentol i scrubben – en lidt underlig ingrediens, men huden føles SÅ ren og opstrammet bagefter. Cremen er fantastisk nedkølende og giver min hud fugt uden at fedte og lukke porerne til. En perfekt kombination som kan bruges flere gange om ugen. Hav en dejlig lørdag..  Love C

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY THERE..