MONDAYS HOT LIST

7 days 7 looks

loooks
Har I husket at kigge med ovre hos Fashion-post.dk? Lige nu er jeg nemlig med i den kategori der hedder 7 days 7 looks. Det går kort fortalt ud på at jeg skal vise mit outfit 7 dage i træk. Jeg har allerede vist fra onsdag og i dag, og selvom det er lidt af en udfordring, er det rigtig sjovt! Jakken fra i dag fik jeg med posten i mandags, og jeg ELSKER den allerede. Hvis du er bare halvt så vild med den som jeg, vil jeg lige tippe at den netop er på udsalg og kan købes lige her.  xx C

   

10 kommentarer

 • Super flotte frakker på begge billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Ej, den grå er flot! Troede lige det var den fra Ganni først :)

  Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja det ligner virkelig meget. Den er SÅ lækker, og ALLe pengene værd. Jeg har en Medium. Den passer mig perfekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lunau

  Hej Cathrine, super lækker jakke! Hvilken størrelse er din? Den mindste størrelse der er inde på hjemmesiden er en størrelse small, og jeg er ret lille. Kun 162 høj, så jeg tænker om den bliver for stor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Sara, Beklager det sene svar. Jeg har en str. M :-) Syntes den er lidt lille det i det . KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Cathrine! Er vild med din blog – og din jakke! Uh den er lækker. Har for nyligt opdaget at den er kommet på lager igen, men jeg synes at jakken der kommer frem på dit link, ser mørkere ud i farven end på dit billede? :) Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Charlotte,

   Tusind tak for dine søde ord. Det varmer altid!

   Jeg har lige været inde og dobbelttjekke linket, og det er den samme. Jeg vil sige at frakkens farve i virkeligheden er en rigtig pæn blanding af den på mit billede og den på hjemmesiden. Håber du kunne bruge mit svar. Hav en dejlig weekend :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er den flotte sorte jakke/trøje fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAYS HOT LIST