2 nye favoritter

BERLIN

berlin look2PB1500271xx

Jakke, NLY TREND, nederdel ISABEL MARANT, støvler GARDENIA

I fredags blev jeg fløjet til Berlin for at se et event i forbindelse med Zalando og deres rigtig fine skomærke Zign. Det var en skøn tur, og jeg var så heldig at rejse afsted med søde Marie, som også lige kunne tage et par billeder inden vi skulle tilbage til Danmark igen. Jeg har mine nye støvler på fra Gardenia, og jeg nåede akkurat at få dem inden jeg skulle rejse. Selvom det er lidt af et sats at rejse i høje sko – så var de bløde som smør og helt fantastiske at gå i. Jeg har ledt så længe efter de perfekte kitten heels til hverdag, så er lykkelig for de endelig er fundet.

   

2 kommentarer

 • Hvor er jeg misundelig, Berlin er skøn.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det er nemlig SÅ skøn en by. Jeg var der desværre ikke engang 24 timer – så håber at kunne tage en forlænget weekend SNART.. så jeg kan få set lidt mere af byen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 nye favoritter