7 days 7 looks

VELPLEJET HÅR

xxguide

EYES ON HAIR Der er intet som et smukt, rent, velduftende og velplejet hår, vel? Lige for tiden har jeg 2 yndlingsprodukter jeg altid anvender når jeg skal give mit hår en lille make-over. Allerførst er der Sachajuan og deres nyeste skud på stammen, nemlig deres protective hair perfume. Udover den dufter ovenud himmelsk, så indeholder den plejende ekstrakter og giver glans uden at tynge håret. Bastiste kender de fleste af Jer nok godt – men de slår altså stadig ALLE de tørshampoo produkter jeg efterhånden har prøvet gennem tiden. Jeg har lige fået købt et lille lager hjem fra Nicehair til 39 kr stk. (de har de billigste jeg endnu har fundet) og jeg tror endda de kører noget tilbud i dag pga. Black Friday.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 days 7 looks