/FANTASTIC FIVE

//DEAR SANTA

DEARSANTA

1. Jakke/GANT 2.Gummistøvler/VALENTINO 3.Taske/CHANEL

EYES ON Disse 3 eksklusive køb gad jeg godt have i min julestrømpe i morgen. Jeg ved godt det er lidt høje krav at stille til julemanden – men ikke destomindre er de virkelig pæne alle tre. Forhåbentlig kommer der (meget snart) lidt sne, så man kan komme i julestemning  – og så ville denne bomber jacket fra Gant være den perfekte at holde varmen i, og så er jeg generelt helt tosset med den grønne army farve for tiden.  xx C

   

2 kommentarer

 • Johanne

  Hvor er det nogle pæne ting du har fundet og jeg er helt vild med jakken! God jul :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Johanne. Dejligt at høre du kan lide collagen ;-) Jakken er nemlig så lækker. Du må også have en dejlig jul! Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/FANTASTIC FIVE