/VIND GAVEKORT PÅ 5.000 KR

/FANTASTIC FIVE

julehyg

1. Coat/CARIN WESTER. 2.Bag/CHANEL. 3.Flat shoes/MIU MIU. 4. Ear cuff/SOPHIE BILLE BRAHE 5. Candle/DIPTYQUE

Jeg er ikke typen der skejer fuldstændig ud med glimmer og glitter til jul eller nytår. Jeg elsker at dresse mig op – men uden at gå på kompromis med min stil, så derfor ender det altid med at blive mere basic og enkelt – men stadig festligt og pænt. Jeg er helt forelsket i disse flats fra MIU MIU, og føler næsten ikke jeg kan leve uden – Kender I det?? Men de må nok vente lidt endnu. December måned handler jo om at glæde dem man holder allermest af, hvilket jeg også elsker. Så må jeg finde noget til mig selv til januar når udsalget starter (hæ hæ)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/VIND GAVEKORT PÅ 5.000 KR