//DEAR SANTA

GOOD MORNING

IMG_6086

SUNDAY Der er intet bedre end en (sløv) søndag hvor man kan sove længe, efterfulgt af et varmt dampbad med dertilhørende plejende cremer og forskønnede olier. Hvor søndag for nogle er lig med pizza og serier, er det OFTEST (læs: jeg spiser altså også pizza) for mig dagen hvor jeg har tid til at finde ro, planlægge min kalender for næste uge og få samlet tanker (og vasketøj) for ugen der gik. Anyways – senere i dag skal jeg drikke kaffe med Katrine fra Shopkat. Vi har ikke set hinanden længe – så det bliver rigtig hyggeligt. Derudover skal jeg faktisk et smut forbi Tanning Danmark, da jeg har fået et gavekort af de søde Impressionista piger. Perfekt lige op til nytår! Hvis resultatet bliver godt, lover jeg at skrive en lille anmeldelse omkring det, hvis det kunne have interesse. Og så der ikke mere at sige end ” HAPPY SUNDAY”. xx C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//DEAR SANTA