verdens pæneste sko

//MIT NYTÅR

nytårblog

 

HAPPY NEW YEAR  Så er det i aften at det går løs med raketter, bordbomber og champagne. Jeg har for første gang i flere år fri i dag, og jeg har glædet mig sådan til at kunne gå at gøre mig klar hele dagen. Den første kaffe er allerede brygget og radioen kører mens jeg ligeså stiller starter ud med at gøre neglene festklar. De skal have en ordentlig omgang glimmer nu hvor resten af mit look er rimelig enkelt og minimalistisk. Jeg har slet ikke fået brugt mine sandaler endnu – de er købt helt tilbage i ’12 hvor jeg spottede Elin Kling i dem – og så blev de selvfølgelig fluks klikket hjem til mig. Jeg har dog aldrig rigtig vidst hvad de skulle gå til – men da jeg så denne smukke, smukke silkesag fra Zara vidste jeg med det samme, at de to styles skulle gå hånd i hånd. Hvad med Jer? Har I fundet jeres nytårs-outfit?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

verdens pæneste sko