RABATKODE HOS ASOS

SØNDAG + ENDNU EN RABATKODE

IMG_5351Solbriller LINDA FARROW bluse ZARA bukser ASOS taske DIXIE

Glædelig 3.advent. Håber I har haft en mere konstruktiv dag end jeg har haft. Puha, jeg var til julefrokost i går, så det meste af dagen er sovet væk. (Og så har jeg selvfølgelig set julefilm og spist pizza.) Derudover har jeg fået trukket en vinder af konkurrencen om en valgfri kalender og vinderen blev Katrine S. Du har fået besked på mail. Tak til alle Jer andre der deltog – der kommer meget snart endnu en ny spændende give-away <3

Husk der er rabatkode på 20 % til ASOS hvis du bruger koden DECEMBER20. Den udløber allerede i morgen, så du skal være hurtig!

 

   

2 kommentarer

 • Wilma

  Hej Cathrine.
  Super fin blog du har dig!
  Jeg ville høre, da jeg selv har overvejet at købe bukserne fra asos, hvordan de er i str? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Wilma :-) Tusind tak – dejligt at høre du kan lide at følge med.

   Jeg har en str. UK8 – jeg syntes de lidt store. (ihvertfald lange) De sidder godt til i livet :* Håber du kunne bruge mit svar.

   GOD JUL!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE HOS ASOS