GOOD MORNING

verdens pæneste sko

IMG_6162

Og så til… hold fast… kun 240 kr. Det var lidt af et sats da jeg klikkede disse Céline inspirerede basser hjem lige her, men ikke destomindre fik de mit slip-ons hjerte til at banke ekstra højt da jeg åbnede skoæsken. Ikke nok med de var pæne at se på – de er også utrolig gode at gå i. Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg ikke skulle købe flere slip-ons fra Asos, da jeg for nogle måneder siden klikkede nogle hjem fra samme mærke til omtrent samme pris. De var SÅ dårlige at gå i og virkelig ikke pæne i virkeligheden.. Utroligt som kvaliteten kan skifte hos dem. De her kommer ihvertfald til at sidde på mine fødder ligeså snart sneen forsvinder.

   

4 kommentarer

 • Laura

  Hvordan er de i størrelsen?
  x

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Laura :-) Syntes faktisk de helt reeele i forhold til størrelse. Jeg tog en 38 og jeg er også normalt en str.38 – den passer helt perfekt.

   Hvis jeg skulle sige noget, så er de nok mere store end små, hvis du står og svinger mellem et halvt nr.

   Håber du kunne bruge svaret.

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er da også helt vildt flotte – godt køb! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOOD MORNING