7 days 7 looks

/Vind din egen customized kalender

calender

Så blev det tid til anden advent, og jeg udlodder i samarbejde med Personligalmanak, en valgfri kalender. Jeg har brugt deres kalender de sidste 2 år, og jeg ELSKER den. Tilpas stor til man kan skrive pænt og (meget) i den. Og så kan du helt selv vælge farver, billeder og rammer. Hvis du også elsker at skrive ned, og ikke kan undvære en kalender, så er dette lige noget for dig.

Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en  <3 kommentar i kommentarfeltet nedenunder og du deltager automatisk. Jeg udlodder vinderen næste søndag. (Husk at skriv din rigtige mailadresse)

Husk du kan følge mig på Bloglovin’ lige HER eller følge med på Facebook HER.

Vinderen af L’oreal konkurrencen er Charlotte Hansen. Du har også fået besked på mail. :-)

   

65 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 days 7 looks