NEW IN - TEDDY JACKET

/VIND GAVEKORT PÅ 5.000 KR

tumblr_ng07o9yhus1qdg82xo1_500

Julen er en fantastisk tid – men den er også hård for pengepungen, og derfor har jeg glædet mig til at lave dette post for Jer.

I kan nemlig ved, at tilmelde Jer Nettos nyhedsbrev, vinde et gavekort for 5.000 kr til at ‘shoppe’ for. Jeg har tit og ofte svært ved at bruge alt for mange penge på mad ( det er som om Vogue bare ‘feder’ mere) haha. Ej.. Syntes det kunne være SÅ sejt at vinde, og det håber jeg også nogle af Jer syntes. De fleste går også på kur efter en hård decembermåned med lidt for meget marcipan og brune kartofler – så derfor er det fantastisk hvis man kunne købe alt det frugt og grønt man ville for hele januar måned. Hvis du også godt gad at vide et gavekort til Netto, så kan du melde til lige HER. Og der bliver trukket lod om 4 gavekort – så der er gode vinder chancer.

Skærmbillede 2013-07-15 kl. 14.38.47

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN - TEDDY JACKET