HAIR TALK

ALEXA CHUNG FOR AG DENIM

xxc

EYES ON Britiske Alexa Chung har netop lanceret en kollektion bestående af al det denim som hun selv drømmer om at have i sin garderobe. Det er der blevet en rigtig pæn kollektion ud af og resultatet har stærke referencer til 60’erne og 70’erne med et miks af bukser med vidde, overalls og højtaljede nederdele. Jeg har forelsket mig i den korte denimkjolen, og ber til den snart er BACK IN STOCK…Kollektionen kan blandt andet købes hos MyTheresa. Hvad er din favorit??

lovec
   

2 kommentarer

 • Jeg synes også helt klart at denim kjolen er noget af det sejeste fra kollektionen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja ik?? Åh så pæn altså.. Håber den kommer back in stock snart ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR TALK