SUNDAY.. I LIKE YOU

Godt gået, Ellos!

ellos

INTERIOR Ellos gør det igen. Eller..  Deres bolig-sektion gør! For er der noget de kan finde ud af, så er det at holde fingeren på pulsen i bolig-verdenen og de spytter den ene budget-venlige ting ud efter den anden. Måske I også har lagt mærke til at det mønstrede sort/hvide tæppe som har været at spotte på især Instagram de sidste par måneder, og jeg må nok indrømme at have gået og ventet på der snart kom en ny udgave. Den er så landet i deres webshop nu – og jeg er ovenud imponeret (!) Hvor pænt er det ikke lige, og så har de tilmed lavet et smukt guld bord i børstet messing som kan stå ovenpå tæppet. Det altså smart… Lampen er egentlig også ret fin..

Du kan finde det hele HER. (aff.link)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY.. I LIKE YOU