Godt gået, Ellos!

HAIR TALK

ghd1

EYES ON HAIR

Jeg har en ny favorit jeg bliver nødt til at dele med Jer. Nok ligner denne føntørre ved første blik en klassiker, men synet bedrager og denne styler har med en ny og banebrydende teknologi (kaldet Laminair) givet min gamle føntørre kamp til stregen. Eller rettere sagt- denne her har overlegent vundet kampen.

Den nye teknik Laminair sikrer en langt mere præciceret luftstrøm, hvor du med lethed kan koncentrere dig om en enkelt sektion ad gangen. Det betyder egentlig at du undgår at håret blæses rundt og ofte ender i et kaos af krus og frizz. (især hvis man har tykt hår!) Min hår kruser SÅ hurtigt op, og hvis jeg ikke bruger de rette stylingsredskaber så har jeg “hestehår” når mit hår tørrer.

I forhold til volume, så sikre den såkaldte ‘Cool-Wall’ teknologi, at ydersiden og næbet ikke bliver varmere end 44° kontra 126° som de fleste almindelige føntørrer. Det gør det muligt at komme meget tættere på hårbunden og derved skabe
endnu mere volumen og løft ved hårrødderne samt at fiksere frisuren mens håret tørrer.

Som I nok kan hører, så elsker jeg mit nye legetøj, og selvom det koster en del – så kan jeg kun anbefale det til Jer der går op i Jeres hår og gerne vil give det den helt rigtig beskyttelse samt vedvarende glans. Har faktisk fundet det nedsat her.

 

monsteret

Du kan også se en Youtube-video til hvordan du skaber et smooth og polished look med Aura lige her.

 

lovec
   

2 kommentarer

 • Det lyder som en fantastisk hårtørrer, da mit hår er ustyrligt, når jeg føntørrer det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Præcis sådan er mit nemlig også. det bliver så kruset af at blive blæst rundt !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt gået, Ellos!