PICK OF THE DAY

På besøg hos Gardenia

gardenia

Jeg elsker at blive forkælet – især hvis det er med lækre sko fra det skønne mærke Gardenia. I morges var jeg lige et smut forbi deres butik på Gammel Kongevej – hvor jeg fandt de lækreste spidse blonde pumps. De er super skønne at gå i trods hælen, så nu jeg klar til shows senere..

lovec
   

5 kommentarer

 • Diana G

  Stilren og naturligt smuk! Hvor er din fine grå strik fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Dit hår sidder altså simpelthen altid SÅ flot! Det klæder dig virkelig! Må man spørge hvor du bliver klippet henne, og hvad du får lavet når er til frisør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære AK.
   EJ HVOR ER DU SØD :D Juhu – elsker at få komplimenter for mit hår.

   Jeg går også (ret meget) op i det, haha.. Dog har jeg endelig fået min egen hårfarve helt ud – så det faktisk ikke en frisørs værk.. Klipper også selv mine spidser, men vil hellere end gerne lave en hår-guide med de produkter jeg bruger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AK

   Sejt – det gør du nu ret godt så! Og ja, jeg tror helt bestemt vi er flere der ville elske at læse den guide! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF THE DAY