FOUR FAVORITES

VÆK FRA KULDEN – VIND EN REJSE

1a998445a72806618fb0635977a56cb2

Lige for tiden (i det her møgvejr) drømmer jeg ekstra meget om solrige dage og varme nætter, og jeg går ud fra jeg ikke er den eneste der blev fuldstændig gennemblødt på vej til arbejde i dag.

Derfor skal vi selvfølgelig have en konkurrence på bloggen der passer til mit humør. Jeg har teamet op med Frirejser, og du kan ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev vinde en rejse til hele 12.000 kr. Alt du skal gøre er at svare på dette simple spørgsmål: I hvilket land ligger Gardasøen? (Psst…Hvis du, som jeg, heller ikke er super skarp til geografi – så er svaret Italien)

Du kan deltage i konkurrencen lige her. Og så er der ikke andet end at krydse fingre!!

 

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Frirejser.

lovec
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOUR FAVORITES