Fantastic four...

VIND 3.000KR TIL DOWNTOWN PLUS

downtownx

Så er det tid til gaveregn på bloggen for I kan nemlig vinde et gavekort på 3.000 kr. til Downtown Plus. De fleste af Jer har måske hørt om det, eller ligefrem handlet hos dem? Jeg er kæmpe fan af deres koncept. Til dem der ikke kender Downtown så er det en hjemmeside med alle de bedste deals (i din by) med alt fra madoplevelser, wellness og rejser til boligscoop og tøj. Downtown har nu også en sektion kaldet Downtown PLUS Designersale. Her kan du kan shoppe designerbrands med op til 50 % så der er tit rigtig gode priser og fri fragt i hele landes, hvis der handles for over 500 kr.

Husk, at kampagnerne kun kører online i én enkelt uge, dvs. det gælder om at være hurtig.

For at deltage, er alt I skal gøre at tilmelde jer Downtowns nyhedsbrev. Det kan du gøre lige HER! Desuden kan du læse konkurrencebetingelserne her.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Downtown.

   

2 kommentarer

 • Carina

  Jeg kan ikke se, hvor man skriver sig op. Linket fører mig bare til forsiden af Downtowns hjemmeside. Det samme med linket til konkurrencebetingelserne …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det skulle gerbe ‘poppe’ op med det samme. Kan godt se den er helt galt med det ene link – jeg er på sagen :-) Tusind tak for din kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastic four...