Catch of the day

3 shampoos med GOD effekt

hårråd

Jeg er vild med produkter der kan noget, forstå mig ret – produkter der rent faktisk holder hvad de lover. Jeg har derfor taget hul på 3 problemfelter som jeg tror, at alt for mange af os kender til. Jeg syntes selv jeg har været hele hår-registret igennem, mit hår skifter seriøst humør alt efter vejr og varme. Her er mine 3 absolutte testvindere:

 

/Til dig med tør hovedbund (evt. skæl)
Jeg oplever især i vinterperioden, at min hovedbund kan virke irriteret og slå ud ved at blive tør og nogle steder tendens til skæl. Det er temperaturen der spiller ind, og jeg går altid meget med hue når det er koldt – hvilket dog også kan drille hovedbunden. Jeg kan virkelig anbefale denne shampoo.

Purifying Shampoo fra Davines

 

/Til dig med hårtab.
Måske det genetisk, men faktorer som stress og sygdom kan også spille en stor rolle. Denne shampoo er helt fantastisk, og jeg har testet den på måde mig selv og min kæreste i en længere periode. Især hos min kæreste syntes jeg at kunne se en forskel i form at stærkere, tykkere og (mere) hår. (den er faktisk på tilbud lige nu)

H-stimuourin fra Pharmaceris

 

/Til dig med glansløst og kruset hår.

Åhh, jeg elsker John Frieda. Og denne nye Frizz Ease er fantastisk. Jeg bruger både shampoo og balsam for det bedste resultat, og jeg kan virkelig mærke hvordan min hår bliver skinnende og alt krus forsvinder.

Frizz Ease, Forever Smooth fra John Frieda.

 

lovec
   

4 kommentarer

 • Virkeligt hjælpsomt med nogle gode hårpleje-anbefalinger. Jeg skal helt klart afprøve den fra John Frieda mod mit til tider krusede og tørre hår, som virkeligt kunne bruge noget forkælelse her i vintertiden. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Pernille. Dejligt at høre du kunne bruge mine anbefalinger. Jeg syntes bestemt du skal fare ned efter John Frieda – jeg håber du vil syntes ligeså godt om produktet som jeg :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kæmper virkelig med tørt og kruset hår – og oven i købet har jeg den største manke man overhovedet kunne tænke sig at have.. Derfor er det virkelig dejligt at læse om denne her fantastiske hårpleje anbefaling. Så af hjertet, tak for det! Tror helt sikkert jeg vil prøve John Frieda :)

  Kig rigtig gerne forbi ♥ –http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Velbekommen <3 Man tror det måske ikke – men hvis jeg ikke tæmmer mit hår og efterfølgende glatter det, har jeg også den største manke! God søndag x C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catch of the day