ALL IN H&M

allinghm

 

H&M kind of day… Kender I det? Jeg tager tit mig selv i at have H&M på fra top til tå – og det var heller ingen undtagelse med dette look. De spidse sko er fra sidste forår – men ellers kan både skjorte og bukser findes i deres Trend afdeling nu! Apropos deres trend afdeling, så kunne jeg rippe det hele….

lovec
   

4 kommentarer

 • Jeg ripper også totalt deres TREND afdelingen. Bukserne du har på …dem har jeg også købt for et par uger siden. Elsker de er højtaljet og flared…
  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  De er SÅ pæne! Elsker dem…. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt look! Kunne ikke være mere enig mht H&M’s trend-kollektion. De har virkelig ramt spot on!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED..