//H&M STUDIO SS15

EYES ON: NEW BEAUTY FAVORITES

tilbloggen

1. Parfume //NASENGOLD. Nasenhold kan ikke komme udenom at være min nye (absolutte) yndlings parfume. Bag Nasengold står duftdesigner Christian Plesch, som efter en kort afstikker i kunstens verden, fandt kærligheden til parfume i slut 90’erne (juhu – det vi glade for) Duften er livlig, boblende, ekstatisk og den hænger på mig hele dagen. Jeg har fået virkelig mange komplimenter for duften, og kommer du forbi en forhandler så skal du virkelig prøve den.

2. Skincare //VERSO Du har måske ikke hørt eller stiftet bekendtskab med dette skincare mærke – så derfor vil jeg gerne meget kort præsentere det. Verso Skincare er en klinisk dokumenteret anti-aging serie, og selvom jeg “kun” er 24 år – så er det aldrig for sent at passe på sin hud og forebygge og beskytte den. Verso har en formel, der hjælper hudens celler til at forny sig og hjælper cellerne til at efterligne den måde unge celler opfører sig på. Formlen er Retinol 8 – som er 8 gange mere effektiv end almindelig Retinol i samme dosis. Jeg kan allerede mærke en forskel på min hud – og som et ekstra bonus er den milde duft helt fantastisk.

Det var lige to onsdag-morgen-anbefalinger fra mig, håber I kunne bruge dem.

lovec
   

2 kommentarer

 • Min ynglings parfume har i et år været Amber, som kan købes i Magasin. Jeg kan dog slet ikke dufte den selv mere, så jeg er på udkig efter en ny parfume. Tror hellere jeg må finde Nasengold og dufte til den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Amber er også fantastisk. Men kan stærkt anbefale at du skynder dig ned og dufter til Nasengolds skønne dufte! ;-) Pas på du ikke bliver forelsket i dem alle – det en lidt dyr fornøjelse :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//H&M STUDIO SS15