SOHO HOUSE IN BERLIN

MY TOP THREE

Ikke-navngivet-1

/Skirt from Jonathan Saunders. /Loafers from Mango. /Porter Magazine.

HAPPY VALENTINSDAY. Håber I får en dejlig dag, hvad enten I skal fejre den med kæresten, veninden eller dynen. Min kæreste har fødselsdag i dag, så vi får lejligheden fuld af gæster, og trods vi ikke fejrer valentinsday, har jeg alligevel fået et kæmpe bundt roser her til morgen – jeg blev SÅ glad, men hvem bliver ikke det når det kommer helt uventet! Anyways.. Det var ikke romantisk kliché-snak jeg ville med dette indlæg, for jeg ville nemlig vise Jer denne nederdel fra Jonathan Saunders. Den er intet mindre end perfekt, og snittet og det minimalistiske udtryk vil gå smukt i hånd med Mango’s budget version af Célines (også) meget pæne loafers.

lovec
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOHO HOUSE IN BERLIN